Sunteti interesat sa deveniti afiliat Adwords?

Google, cel mai des folosit motor de cautare de pe internet, a dezvoltat cateva programe publicitare online care au dus afacerile online la cu totul alt nivel. Unul din aceste programe publicitare poarta numele de Adwords. Acest sistem este destinat persoanelor care vor sa-si faca publica afacerea sau care vor sa se ocupe de vanzari online.
Pe internet a aparut un zvon cum ca Google a dezvoltat pentru Adwords un program de afiliati. Este evident ca foarte multi utilizatori si-ar dori sa devina afiliati Adwords datorita popularitatii de care Google Adwords beneficiaza printre cei ce se ocupa de marketing online. Ca afiliat Adwords ati putea face foarte multi bani daca v-ati adresa celor care se ocupa de publicitate deoarece Adwords este un sistem publicitar foarte indragit.
Adevarul este totusi acela ca Google nu a dezvoltat un program de afiliati pentru Adwords, sau cel putin nu l-au denumit asa. Ceea ce au realizat se numeste Google AdWords Referral Program. Acest program este adesea denumit program de afiliati pentru Adwords deoarece functioneaza in mare la fel ca un program de afiliati, dar exista si multe alte diferente. Pentru a intra in Google AdWords Referral Program trebuie sa completati o cerere care sa fie aprobata de Google. O data ce cererea dvs va fi acceptata veti putea sa plasati pe site-ul dvs link-uri sau elemente grafice care sa faca referire la sistemul Adwords al Google.
Google™ AdWords Referral Program nu este un program de afiliati pentru Adwords deoarece in cazul programelor de afiliati, aceste programe pot fi promovate pe internet prin diferite metode de marketing. Astfel Google nu permite afiliatilor sa promoveze acest program prin e-mail sau prin alte metode de marketing specifice. Ceea ce Google permite este plasarea pe site-ul propriu al participantilor la program de elemente grafice si link-uri care sa faca referire la sistemul publicitar online Google Adwords. Nu puteti participa la Google™ AdWords Referral Program daca nu aveti un site propriu.
Alte intrebari pe care utilizatorii si le pun des sunt referitoare la sumele de bani care le pot reveni o data cu folosirea programului de afiliati, desi inexistent, al sistemului Adwords. Cei care participa la aacest program primesc 20 de dolari per anuntul care facae referire la sistemul Adwords. Totusi, ca acest anunt sa conteze, ca participarea sa fie valida, cel caer realizeaza actul publicitar trebuie sa cheltuiasca 20 de dolari pe sistemul publicitar Adwords.

No comments:

Post a Comment