Care este cea mai buna unealta pentru Google Adwords?

Exista cu adevarat o unealta foarte buna pentru Google Adwords pe piata in zilele noastre?
Daca ati lucrat pe Internet pentru orice perioada de timp si v-ati incercat norocul cu Adwords, probabil v-ati intrebat daca Google Adwords este cea mai buna unealta de folosire a acestui sistem de publicitate pe internet. Multi spun ca aceasta varianta este departe de adevar, sustinand ca exista cateva unelte software care pot face aproape orice.
Uneltele gasite adeseori sunt software-uri pentru Google Adwords care analizeaza, genereaza sau spioneaza activitatea campaniilor competitorilor. Printre aceste unelete se numara AdWords Accelerator, Adwords Analyzer, Adword Generator, Ad Spy Pro, Adgrenade si AdWords Editor. Desi aceste unelete sunt foarte bune in ceea ce fac, exista o noua aparitie de sofware in familia uneltelor Google Adwords care combina functionalitatea multor unelete enumerate mai sus cu integrarea SEO, a sistemului Affiliate Income si a generarii de trafic precum si a Marketingului viral.
Haide sa aruncam o privire la ceea ce pot face aceste unelte pentru noi.
Adword Accelerator: Aceasta unealta face parte din familia uneltelor folosite in crearea campaniilor Google Adwords, dandu-ne o metoda noua de creare a acestor campanii. Aceasta unealta creeaza campanii Google Adwords mult mai repede si ne poate ajuta mai ales daca suntem noi in acest domeniu, deoarece putem specula foarte repede care este domeniul in care este nevoie de o noua promovare pe piata.
Adspy Pro: Ca si Adwords Accelerator, aceasta unealta are abilitatea de a cauta pe internet date existente despre anunturile asemenatoare cu cele din campania Google Adwords a dvs.
Adword Analyzer: Aceasta unealta are posibilitatea de a analiza campaniile de anunturi deja existente si de a vedea care sunt cuvintele cheie cele mai utilizate in aria pietei pe care va axati dvs. Aceasta unealta poate avea o importanta foarte mare deoarece va poate ajuta sa realizati cat de in masura sunteti sa intrati in competitie cu celelalte campanii.
Adword Generator: Aceasta unealta va da posibilitatea sa creati sute de anunturi in cateva secunde si de a le uploada imediat pe contul dvs de Google Adwords.
Adgrenade: Aceasta unealta are apoximativ aceleasi functii ca si Adwords Generator, dandu-va posibilitatea de a crea sute de anunturi in cateva secunde. Mai apoi acestea pot combinate in ceea ce priveste cuvintele cheie si pot fi uploadate cu usurinta pe contul dvs de Google Adwords.
Google Adwords Editor: Aceasta unealta va este oferita de Google si va da posibilitatea sa creati si sa editati anunturile deja existente, ca mai apoi sa le uploadati pe contul dvs de Google Adwords.

1 comment:

  1. "Desi aceste unelete sunt foarte bune in ceea ce fac, exista o noua aparitie de sofware in familia uneltelor Google Adwords care combina functionalitatea multor unelete enumerate mai sus cu integrarea SEO, a sistemului Affiliate Income si a generarii de trafic precum si a Marketingului viral."

    Cum se numeste acest tool?

    ReplyDelete